MARIN ČILIĆ FOUNDATION - NATJEČAJ ZA STIPENDIJE PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 30 Listopad 2018 09:30

Ovom prilikom htjeli bismo Vas informirati o hvalevrijednoj inicijativi našeg proslavljenog tenisača i ambasadora Europskog tjedna sporta, Marina Čilića.

Naime, u srijedu, 24. listopada 2018. godine, otvoren je natječaj za stipendije Zaklade Marin Čilić. Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi za obnovu laboratorija, Marinova Zaklada dodjeljuje stipendiju i mladim športašima, i to sveukupno 5 stipendija za športaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom športu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju športske opreme.

Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija.
Natječaj je otvoren do 22. studenog 2018. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na Marinovoj službenoj stranici.

Ljubazno vas molimo da proslijedite informaciju svojim članicama i športašima kako bi se zainteresirani športaši mogli prijaviti.
Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Športska zajednica Osječko-baranjske županije

Ažurirano: Utorak, 30 Listopad 2018 09:58
 

EU projekti