Natječaj za dodjelu stipendije studentima slabijeg imovnog stanja PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 18:10

Na temelju članka 6.Pravilnika o stipendiranju studenata slabijeg imovnog stanja od 20.11.2019.g., za akademsku 2019/2020.g., Općinski načelnik Općine Bilje raspisuje JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija Općine Bilje studentima slabijeg imovnog stanja

Za akademsku 2019/2020.godinu dodijelit će se 5 studentskih stipendija studentima sa područja Općine Bilje u visini 500,00 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju svi redovni studenti, izuzev apsolvenata, koji su redovno upisali narednu godinu studija bez obzira koliko imaju ne položenih ispita, da nemaju novčane potpore za školovanje odobrene od nekog drugog subjekta, da su državljani Republike Hrvatske, da imaju prebivalište na području Općine Bilje minimalno 2 godine prije raspisivanja natječaja, da su kao redoviti studenti upisani na sveučilišni i li stručni studij u Republici Hrvatskoj.

Natječaj traje 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama Općine Bilje. Zahtjevi za dodjelu stipendije dostavljaju se na adresu: OPĆINA BILJE, Povjerenstvo za stipendije 31 327 BILJE, Kralja Zvonimira 1b s naznakom «za natječaj za dodjelu stipendije studentima slabijeg imovnog stanja »

Cijeli tekst natječaja kao i obrasce za prijavu možete preuzeti ovdje - LINK.

 

EU projekti