Edukacija o uzimanju uzoraka tla i analizi PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 17 Lipanj 2020 07:02

Nastavno na prethodne dogovore vezane za termine i lokacije održavanja drugog ciklusa edukacija o uzimanju uzoraka tla i analizi tijekom mjeseca srpnja 2020. koje će održati Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva – Služba za stručnu podršku Područna jedinica Osijek dostavljamo vam Poziv za poljoprivredna gospodarstva s rasporedom edukacija.

 

Ovim putem još jednom zahvaljujemo na suradnji, dogovoru i iznalaženju prostora svim jedinicama lokalne samouprave na čijem će se području tijekom srpnja 2020. održati navedene edukacije: Belišće, Đakovo, Satnica Đakovačka, Dalj, Koška, Semeljci, Donji Miholjac, Čeminac, Beli Manastir, Podravska Moslavina, Marijanci, Draž, Podgorač, Tenja, Levanjska Varoš, Petlovac, Feričanci, Ernestinovo, Gorjani i Čepin.

U tablici s rasporedom termina i lokacija održavanja edukacija podvučena su mjesta i podebljanim slovima označene JLS gdje će se održati edukacije, a uz njih i susjedne JLS koje bi također trebale izvijestiti i pozvati poljoprivredna gospodarstva na svome području.

Slijedom navedenog, molimo vas da pozovete poljoprivredna gospodarstva na području vaših općina i gradova i izvijestite ih o rasporedu planiranih edukacija.

Prijave za sudjelovanje na edukacijama poljoprivredni proizvođači mogu izvršiti do dana održavanja edukacije elektroničkim putem - preko stranice Ministarstva poljoprivrede – Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, na adresi: https://www.savjetodavna.hr/tecajevi/ ili na dan edukacije izravnim upisom kod predavača.

Za sve dodatne informacije, pomoć oko popisa poljoprivrednih gospodarstva radi pozivanja ili informacija oko prijava na edukaciju, možete nas kontaktirati na broj telefona u potpisu ili na broj 099 2287 115.

 
   Ministarstvo poljoprivrede
   Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva
   Sektor za organizaciju savjetodavnog rada i informiranje
   Služba za stručnu podršku – Područna jedinica Osijek
   Ivica Lovrić
   Tel: +385 31 275 755
   Mob: +385 91 4882 847
   E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Ažurirano: Petak, 19 Lipanj 2020 08:22
 

EU projekti